Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dak

I dobices ga...kad budes imala 65 leta... :xq008:

---------------------------------------

Trenira mi se aikido!!!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pojedeš ti sve to a onda ti u Pelivanu kažu da je to sve pokvareno još od letos i ti baciš kašiku.

Hoću da masiram Bevanu...

ribica

I ti masiras Bevanu i ona se opusti totalno,opustis se i ti i kreneta da se masirate zajedno,lagano pa sve grublje,posto je ona jaca,masiranjem ti slomi lopaticu...

zelim da kampujem na Srebrnom jezeru

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Odeš ti na Srebrno jezero kad ono nije Srebrno nego Zlatno a cena zlata na sveCkom tržištu drastično pala.  :aq21:

Hteo bih da se sunčam na nudističkoj plaži (ali bez ovog crnca na mom avataru)...

bebironac

suncas se ti tako i malo zadremas,kad ono ovaj crnac te opali od pozadi,crnac masira li masira,dok se ti razboravis on vec zavrsio svoje,a onda shvatis da si tek sad izgubio nevinost....jbg maser,treba cuvati pozadinu   :xq036: 

zelim da sad maser opali ovog crnca sa slike onako kao ovaj njega :xq036:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A što ste mi izbrisali post ?

autentik

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  07-12-2008, 00:47:08

Nismo izbrisali, samo takve stvari se ne stavljaju ovde, zna se za gde je to !

Dak

I maser ga opali,ali shvati da je to rupa bez dna.I tako,u zanosu,naleti na misolovku i ...CAP!Osta bez m...!

-----------------------------------

Sad bih jedno prase sa raznja!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: autentik  07-12-2008, 11:08:30
Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  07-12-2008, 00:47:08

Nismo izbrisali, samo takve stvari se ne stavljaju ovde, zna se za gde je to !

Pa dobro, zajebancija malo.

Donesu ti prase ali ti kažu da moraš da pojedeš celo prase odjednom a i ražanj, pride.

Ja bih hteo da imam internet od 100 Mbps

ribica

i tako radi Pub u subotu duze od 1h posle ponoci,al gle cuda... ti se napijes,lumpujes,igras,djuskas...prilazi neki crnomanjasti plavi decko ...ti se zaljubis na prvi pogled i  te veceri se udas,ujutru tek shvatis sta si napravila

zelim kucu u San Diegu( sa kucnim pomocnikom)

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I kupiš ti kuću u San Dijegu sa sve kućnim pomoćnikom batlerom, baštovanom i bebi siterkom u paketu ali ti na kuću padne vojni avion, kuća ti se zapali i izgori cela u paketu sa kućnim pomoćnikom i ostalima.

A da ne bi bilo da sam sve ovo izmislio evo i dokaza crno na belo.

https://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&lang=2&sifra=bffc07001670ce26649d13c841c69964&dan=09&mesec=12&godina=2008

:aq21:

Ja želim da radim da dobrom, zgodnom i sisatom maserkom...

ribica

i silikoni ko baloni,ti ih malo masirao i grickao,kad ono BAP,BUM,TRAS...ostala samo udubljenja,sad se i voda zadrzava tu...

Zelim da budem mala kao Palcica...

STRANACH

...........dodje crnac a ono od zime mu se smrzla patka.

Zelim na pivo u Pub sa Bev. kad dodjem...................

Ivanka

Dodješ ti u Jagodinu i svi te gledaju. Pogledaš se u ogledalo i vidiš da si ti onaj crnac s smrznutom patkom. Bev odluči da ti plati čaj.

Želim jednu veliku čokoladu sa lešnicima.

bebironac

a onda dodje bakutaner i donese ti samo lesnike...ti...sta ces kazes sebi bolje ista nego nista,zvaces one lesnike a bakutaner kaze,pojedi sve jer ona nema zube pa je cokoladu posisala i ostali samo lesnici.....

zelim da odem na pusto ostrvo

Ivanka

FUJ!!!! Zgadi mi čokoladu!!!!!!!!!!

bebironac

hahahahahahahaha....pa zar nije to cilj ove igre,hahahahahahaha

STRANACH

Zelja ti je ispunjena,sta ces gore od toga...............
........................Zelim da .......se okupimo na toj Autentik zurkici..................

Ivanka

E ovo neću da upropastim. Daj nešto drugo.

STRANACH

Zelim da .............naucim da kuvam............