:: Jagodina
:: Ćuprija
:: Paraćin
 
  :: Početna
  :: Kontakt
  :: Vreme
  :: Na današnji dan
  :: Kursna lista
  :: Horoskop
 
  :: Knjiga gostiju
  :: Pošaljite čestitku
  :: Preporučite nas
  :: Online časopisi
  :: Online igrice
  :: Online psiholog
  :: Sve vrste bolesti
  :: Kalendar svetskih dana
  :: Zanimljive poruke
  :: Zanimljivi linkovi
  :: Sva srpska imena
  :: Vicevi - humor
  :: Sanovnik - snovi
  :: Grupni Popusti - Akcije
  :: Slike poznatih ličnosti
  :: Stanovnici zemlje
  :: Šta sve treba jesti
  :: Tačno atomsko vreme
  :: Poslednji zemljotresi
  :: Srbi u svetu
  :: SOS telefoni
  :: Kraj interneta

 - Aforizam Dana -

Da li ste čuli za novu promociju jela u restoranu ''R CLUB'' u Jagodini ?

  Jesam
  Nisam


Rezultati
  :: O nama
  :: Saradnici
  :: Cenovnik usluga
  :: Linkovi
  :: Internet zarada
Klikni gore. Srećno
  :: Banke
  :: Ambasade
  :: Air Serbia
  :: Pozivni brojevi SRBI.
  :: Razdaljine
  :: Gradovi Srbije
  :: Linkovi poznatih

Dodajte autentik u favorites, trebaće Vam !

Vesti - Jagodina

Mesec: Godina:

 

ČETVRTI ROK KLAN FESTIVAL 8. oktobra 2017. godine u 20.00 časova.

Četvrti ROK KLAN FESTIVAL Informacija o predstojećem kulturno - muzičkom događaju.

 

news imageU cilju pravovremenog informisanja građanstva, obaveštavamo Vas da će se, u Jagodini, u okviru tradicionalne kulturno-muzičke manifestacije „MUZIČKA JESEN – 2017“, organizovati ČETVRTI ROK KLAN FESTIVAL kao jednovečernji muzičko - scenski program sa bogatim i spektakularnim sadržajem.

Obraćamo Vam se s molbom da ovaj događaj shodno Vašim mogućnostima, vremenu i prostoru informativno propratite.

ČETVRTI ROK KLAN FESTIVAL održaće se u nedelju 8. oktobra 2017. godine u sali Centra za kulturu „Svetozar Marković“ u Jagodini sa početkom u 20.00 časova.


Istog dana u holu Centra za kulturu, u vremenu od 18.30 do 19.45 biće organizovan prateći sadržaj Festivala (emitovanje muzike 60-tih i 70-tih godina, tekst i slika sa video-bima, koji podseća na sadržaje ranijih festivala, kontakt i razgovor sa učesnicima festivala, izložba starih instrumenata, plakata, fotografija...). U 19.00 je otvaranje izložbe rok-fotografija autorke Anđele Savović.

Cilj ROK KLAN FESTIVALA je da kroz izvođenje određenih muzičkih numera, kombinacijom razgovora učesnika i gostiju (priče sagovornika) i prikaza na video-bimu, podseti publiku starije generacije na davna vremena kada su se, kao mladi, zabavljali 60-tih i 70-tih godina; a publiku mlađih generacija na tradiciju i očuvanje jagodinske rok scene koja traje nešto više od pedeset godina.

Na osnovu zamisli organizovanja i realizovanja Četvrtog ROK KLAN FESTIVALA predviđen je veći broj učesnika naročito mlađe generacije, dok će voditelji programa i gost večeri kao centralna ličnost u rok priči biti muzičari prve generacije jagodinske rok scene, a što je i cilj Festivala. U toku izvođenja programa obeležiće se pedeset godina od osnivanja i objavljivanja prvog broja najčuvenijeg svetskog muzičkog časopisa „Rolling Stones“-a, dok će u festivalskoj rok priči učestvovati legenda jagodinske rok scene, solo gitarista i bas gitarista Radmilo Beli Radojković.

Učešće u održavanju ove, četvrte po redu, kulturno-muzičke manifestacije, uzeće određen broj znamenitih i uvaženih privrednih i društvenih ličnosti našeg kraja, dok će veći deo publike činiti starija generacija. Nadamo se većem prisustvu starih jagodinaca koji više decenija rade i žive van Jagodine, a naročito iz Beograda.

Organizator festivala je Udruženje ljubitelja rok, ritam i bluz muzike „ROK KLAN FESTIVAL“ a suorganizator je Centar za kulturu „Svetozar Marković“ iz Jagodine. Svim pripremama i sprovođenju festivala rukovodi i organizuje petnaestočlani organizacijski odbor (Dobrica Bata Veseloinović, Zoran Milić, Nebojša Petrović, Zorica Stojinović, Aleksandar Milovanović, Jugoslav Jucko Simić, LJubiša Bata Vujić, Radmilo Beli Radojković, Snežana Gradinski, Dobrivoje Ročkomanović, Zoran Sima Simić, Milica Miljković, Dragan Dadi Uzur, Nenad Miljković) i jedan, za sada još neimenovan, predstavnik lokalne samouprave.

Sadržaj festivala biće izveden na osnovu ideje, organizacije i režije sa scenografijom: Dobrica Bata Veselinović. Po toj zamisli:

Voditelji programa biće Dragan Dadi Uzur i Dobrica Bata Veselinović.
Festivalski orkestar činiće sledeći muzičari starije i srednje generacije: gitaristi Radmilo Beli Radojković i Jovan Joca LJubenović; klavijaturisti Jugoslav Jucko Simić i Dobrivoje Ročkomanović; dok će ritam sekciju činiti basista Zoran Milić i bubnjar Dobrica Bata Veselinović.
Gost festivala je gitarista iz Beograda Dragan Ignjatović, koji će otvoriti četvrti po redu Festival.
Centralna ličnost u priči o jagodinskoj rok sceni je čuveni gitarista i rok legenda Radmilo Beli Radojković, dok će svojim glasom pleniti publiku sledeći pevači: Dragan Dadi Uzur, gost gitarista Dragan Ignjatović, Milena Nestorović, mladi Aleksandar Aca Gajić, Igor Miladinović, Danijela Daca Milijević, Danilo Jokić, Marina Valo Jokić i Veljko Gligorijević.
Tehnička podrška Festivala je rešena osloncem na: Aleksandar Milovanović i Dejan Aranđelović „Sistem i zvuk“ – monitoring, scenska rasveta i vizualni efekti; Zoran Sima Simić „Simaks“ iz Paraćina – ozvučenje, binska oprema i ton majstor; Aleksandar Petrović iz Ćuprije – audio reprodukcija zvuka; iz Sombora Siniša Malešević – grafička priprema i Snežana Gradinski – ispicijent festivala; Nenad Keša Miljković – total kamera i video montaža, Goran Petrović – video snimanje pokretnom kamerom, Milica Miljković - fotografija, Martin Aleksić – video bim; Radojko Rade Kojić – rasveta u sali i Branislav Đoka Đorić – binski tehničar, kao i video snimatelji i tehnička montaža iz „Kopernikus radio televizije Jagodina“.

Ukoliko dođe, iz opravdanih razloga, do promena u spisku učesnika i tehničkoj podršci bićete blagovremeno obavešteni.

Takođe, ovim obaveštavamo da smo informaciju o održavanju ČETVRTOG ROK KLAN FESTIVALA uputili ostalim informativnim kućama na području grada Jagodine i Pomoravskog okruga.

Za bliže informacije i eventualne kontakte:
Dobrica Bata Veselinović, 0631078139; i
Zoran Milić, 0604343300.


Arhiva vesti...


Restoran R Club Jagodina
jagodina smestaj apartmani jagodina cene prenocista jagodinasmestaj.rs
Dobitan Siguran Tiket Dana Sms Srbija
SMS Postani Zavodnik Zavodnica Srbija
Igraonica Jagodina
Najveci EX-Yu online multiplayer community igrice zabava


 - Moto Dana -


Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'  - 064/13-09-129  -  office@autentik.net  -  10h - 15h

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.
Postavite pitanje astrologu - UŽIVO!


Pošaljite SMS sa tekstom AUT pa vaše ime na broj 4345 i dobićete odgovor astrologa.
Nakon toga, u sledećoj poruci, izaberite da li želite:

- Horoskop (SMS sa tekstom HOROSKOP na 4345)
- Tarot (SMS sa tekstom TAROT na 4345)
- Numerologiju (SMS sa tekstom NUMER na 4345)
- Natalnu kartu (SMS sa tekstom NATAL na 4345)
- Sanovnik (SMS sa tekstom SNOVI na 4345)

Važi za sve mreže u Srbiji.

Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS: 44.64 din, Telenor: 45,6 din, VIP: 42 din

Objašnjenje kako ovaj servis funkcioniše


- Astro Dijeta (SMS sa tekstom NDIJETA datum, vreme i mesto rođenja na 1246). Cena poruke je iskazana sa PDV-om -   MTS, Telenor, VIP: 183.60 din/sms
- Siguran Tiket (Saznajte prvi za mečeve na koje se kladi čitav svet !!!) POŠALJI: AUT na 5886. Cena poruke je - 24 din.

- Zavodnik (Neka poludi za tobom... Saznaj Tajnu.) POŠALJI: AUT na 5885. Cena poruke je - 116.60 din.

Astro Dijeta Srbija

Autentik Top Lista
velikoprodaja srbija
Popusti Beograd
sve akcije srbija popusti povoljne cene